Wat bieden we?

terug

Studeren is leren. Is grenzen verkennen en verleggen. Je door niets laten verhinderen om je doel te bereiken. Laat je door de VNT motiveren tot uiten van je unieke therapeutische talent. Diversiteit hoort bij deze tijd. Zelfvertrouwen vraagt om zelfkennis. VNT verbindt je met je collega therapeuten. Delen van kennis is delen van kunde. VNT inspireert tot groei van kwaliteit. Samen staan we sterk. Welkom om je talent met de VNT te delen.

De VNT wil haar studentleden graag optimaal ondersteunen. Lees hieronder wat wij jou kunnen bieden:

 • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering/WKKGZ/SCAG/koepel RBCZ
  Op het moment dat je stage loopt en/of al praktijk voert (na het behalen van je propedeuse) dien je de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als ook de WKKGZ georganiseerd te hebben. Bij het studentlidmaatschap Plus bieden wij je de mogelijkheid om je te verzekeren onder de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering specifiek voor studenten. Daarnaast melden wij je aan bij de geschillencommissie SCAG en verzorgen wij de inschrijving in het studentenregister van de koepel RBCZ.
  Voorwaarden Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VNT voor studentleden
 • Mentorschap, begeleiding door een ervaren therapeut
  Mentorschap houdt in dat je als beginnend therapeut begeleid kan worden door een ervaren therapeut bij het neerzetten van je natuurgeneeskundige praktijk. Hierbij wordt ingegaan op je houding, je professionele uitstraling, maar ook op praktische zaken zoals het organiseren van je praktijk, je administratie, de inrichting van je praktijk etc.
 • Stappenplan voor het opzetten van je praktijk
  Wij geven je graag advies bij de te nemen stappen voor het opzetten van je eigen praktijk. Hiervoor hebben wij o.a. een checklist.
  checklist opstarten eigen praktijk
 • Bemiddeling stageplaatsen
  Het is niet voor iedere student even eenvoudig een passende stageplaats te vinden. De VNT heeft binnen haar ledenbestand een groot aanbod van professionele therapeuten zoals homeopaten, voetreflextherapeuten, energetisch therapeuten, massagetherapeuten en acupuncturisten. We helpen studentleden graag bij hun zoektocht naar een geschikte stageplaats door actief contact te leggen met onze leden en hier een bemiddelende rol in te spelen.
 • Korting op het entreegeld als je lid wordt van de VNT
  Als je je studentlidmaatschap Plus omzet in een VNT-lidmaatschap dan wordt de betaalde contributie voor het studentlidmaatschap ad € 66,50 per jaar in mindering gebracht op het entreegeld.
 • Interessante workshops en contact met collega’s op ledendagen
  De VNT organiseert 4 keer per jaar een interessante workshop. Twee van deze workshops vinden plaats na de algemene ledenvergadering en de andere twee worden ingepland op onze ledendagen.
  Als student-lid bieden wij jou de mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven. Tijdens deze dagen ben je in de gelegenheid om kennis te maken met andere (ervaren) therapeuten. Je kunt je kennis op deze dagen dus op meerdere manieren vergroten.

Hoe meld je je aan voor het studentlidmaatschap
Je kunt je aanmelden als student door het invullen van het aanmeldformulier op onze website. Bij het doorlopen van deze aanmelding betaal je via ideal € 65,00.

terug