Vertrouwen in zelfhelend vermogen

De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.

Vanuit deze grondhouding biedt de VNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door VNT therapeuten gegeven consulten.

VNT waardebon nascholing

Lees verder

Toelatingseisen

Het bestuur heeft besloten, op basis van de door de zorgverzekeraars gehanteerde eisen, de instroom per 1 juli 2016 open te stellen voor leden vanaf 120 ECTS (Dat aantal gaat naar verwachting in de toekomst omhoog). Dit is inclusief de MBK/PSBK.

Voor de nieuwe leden die zich aanmelden is het van belang dat zij zich
ook aanmelden bij de RBCZ.

De BTW-vrijstelling geldt alleen voor leden die 240 ects of meer kunnen aantonen.

Lid worden nu extra voordelig!

Als je in de maanden juni, juli en augustus lid wordt profiteer je van een leuke korting. De eenmalige entreekosten ad € 120,- hoef je dan niet te betalen.

 

 

 

 

 


Estafette-interview: Jeannette Mulder

Blog image

De VNT geeft haar leden het woord. In een leuk vlot interview leren we de betreffende persoon een beetje beter kennen. Op deze manier willen we naast de professionele kant ook de persoonlijke kant van onze leden belichten. Iedere geïnterviewde mag zelf weten aan welk ander lid hij het stokje doorgeeft. Deze keer is Jeannette Mulder aan de beurt.