Vertrouwen in zelfhelend vermogen

De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.

Vanuit deze grondhouding biedt de VNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door VNT therapeuten gegeven consulten.

Toelatingseisen

Het bestuur heeft besloten, op basis van de door de zorgverzekeraars gehanteerde eisen, de instroom per 1 juli 2016 open te stellen voor leden vanaf 120 ECTS (Dat aantal gaat naar verwachting in de toekomst omhoog). Dit is inclusief de MBK/PSBK.

Voor de nieuwe leden die zich aanmelden is het van belang dat zij zich
ook aanmelden bij de RBCZ.

De BTW-vrijstelling geldt alleen voor leden die 240 ects of meer kunnen aantonen.

Gratis VNT nascholing

VNT waardebon nascholing

Lees verder


Aanbieding professioneel bedrijfsfilmpje voor op je website

Blog image

Een filmpje op de website helpt aanzienlijk om cliënten aan te trekken. Een filmpje van de eigen werkzaamheden geeft een therapeut de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te laten zien en te vertellen waarom een behandeling wordt gedaan en wat het toevoegt voor de cliënt.
De kosten voor een dergelijk filmpje vormen echter voor veel kleinere organisaties en ZZP-ers een belemmering. Speciaal voor VNT leden heeft Marc Mulder van Mulder Productions daarom nu een speciaal aanbod voor VNT-leden.