Vertrouwen in zelfhelend vermogen

De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliƫnten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.

Vanuit deze grondhouding biedt de VNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliƫnten en zorgverzekeraars. Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door VNT therapeuten gegeven consulten.


Interview met Dick Poortinga

Blog image

Dick Poortinga werkt sinds 2015 als free lancer voor de VNT. Voor het bestuur en de organisatie verricht hij werkzaamheden op het gebied van marketing en bedrijfskunde. En voor de VNT leden staat hij klaar met zijn adviezen op maat voor de praktijk, als onderdeel van het VNT ledenaanbod waarbij het eerste uur op kosten […]